DKUUG – Danmarks Unix-brugergruppe

DKUUG – Danmarks Unix-brugergruppe

DKUUG (Danmarks Unix-brugergruppe) er en forening, der blev dannet i 1984 med det formål at fremme brugen af Unix og relaterede teknologier i Danmark. Foreningen er åben for alle, der har interesse i Unix-systemer og ønsker at dele viden og erfaringer med andre brugere.

Formål og aktiviteter

DKUUG har flere formål, herunder at:

  • Fremme udvekslingen af viden og erfaringer inden for Unix og relaterede teknologier
  • Skabe et forum for diskussion og samarbejde mellem medlemmerne
  • Arrangere møder, seminarer og konferencer om Unix og relaterede emner
  • Udgive publikationer og dokumentation om Unix og relaterede teknologier

Foreningen afholder regelmæssige møder, hvor medlemmerne kan mødes og udveksle erfaringer. Disse møder kan omfatte præsentationer af nye teknologier, workshops og diskussioner om aktuelle emner inden for Unix-verdenen.

DKUUG arrangerer også større begivenheder som konferencer, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer kan deltage. Disse konferencer giver mulighed for at lære af førende eksperter inden for Unix og relaterede teknologier samt netværke med andre fagfolk.

Medlemskab og fordele

Enhver, der har interesse i Unix og relaterede teknologier, kan blive medlem af DKUUG. Medlemskabet giver adgang til en række fordele, herunder:

  • Adgang til medlemsmøder og arrangementer
  • Mulighed for at deltage i konferencer og seminarer til nedsat pris
  • Adgang til medlemsdrevet dokumentation og ressourcer
  • Mulighed for at deltage i arbejdsgrupper og projekter

Medlemskabet er årligt og kræver betaling af kontingent. Kontingentet bruges til at finansiere foreningens aktiviteter og udgivelser.

Bliv medlem af DKUUG

Hvis du er interesseret i Unix og relaterede teknologier, og ønsker at blive en del af et aktivt fællesskab af brugere, så er DKUUG det rette sted for dig. Du kan blive medlem ved at besøge foreningens hjemmeside og udfylde ansøgningsskemaet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som medlem af DKUUG og håber, at du vil få glæde af de mange aktiviteter og fordele, som foreningen tilbyder.

Leave a Comment